Les parcel·les es treballen, majoritàriament
de forma manual a causa de la seva difícil orografia
i es vinifiquen per separat.
de forma manual a causa de la seva difícil orografia
i es vinifiquen per separat.
Les parcel·les es treballen, majoritàriament de forma manual a causa de la seva difícil orografia
i es vinifiquen per separat.
Al Celler es treballa des de l’estima a la terra i als seus fruits;
es manté un estil propi, artesà i honest amb un gran respecte per tot el procés, des de la vinya,
passant per l’elaboració, la criança o el degollament.
Al Celler es treballa des de l’estima a la terra i als seus fruits; es manté un estil propi, artesà i honest amb un gran respecte per tot el procés, des de la vinya, passant per l’elaboració, la criança o el degollament.
Un trofeu de la natura
La primera collita del 2015 ha permès produir 720 ampolles, la collita del 2016 1.146 ampolles, fet que converteix a Casus Belli en un producte exclusiu. Totes les ampolles són numerades. En cada collita s’obtenen matisos diferents, ja que el clima d’aquell any imposa les característiques finals.