Blanc de Noir 2015 vins Casus Belli Andorra Unesco

Blanc de Noir 2015

És un vi escumós elaborat amb raïms de Pinot Noir veremades tardanament perquè proporcionin l’equilibri perfecte. La no addició de sucres permet que el caràcter es traslladi amb nitidesa fins a les copes i sembli un vi de reserva, el que explica la seva complexitat.

Després de 52 mesos amb les seves mares, es fa una acurada avaluació del lot per realitzar el degollament segons el vi, els seus atributs específics, l’evolució, l’estació de l’any i el destí final; garantint així una experiència sensorial perfecta en cada ampolla de Casus Belli Brut Nature.

Després de totes aquestes atencions trobem un vi escumós que és veritable essència natural del raïm Pinot Noir. El seu nas és ric i torrat, amb marcats records a fruits secs, pell de taronja, poma rostida i galeta. La seva cremosa bombolla deixa sentir amb elegància el pas del temps a mesura que el vi evoluciona a la copa. La boca és estructurada, complexa i equilibrada, seca i de gran profunditat. La seva bona acidesa i lleugera amargor al costat de la seva gran
longitud, el posen a l’alçada d’un gran Champagne!

Casus belli Blanc de Noir 2015

VARIETAT:Pinot Noir
ORIGEN:Any de la Part - Ordino
VINYES:Feixes de Baix del Pont d’Ordino
DATA VEREMNA: 27 d’octubre de 2015
CRIANÇA:52 mesos en rima